Schilderwerk zowel binnen als buiten, nieuwbouw of onderhoud, wij voorzien het voor u van een lak of coating zodat uw kostbare onroerend goed optimaal beschermd én verfraaid wordt.

Dit is beleggen voor de toekomst, uw onroerend goed stijgt immers in waarde.
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, waarbij we uiteraard rekening houden met de belasting van ons milieu.

Wandafwerking is er in diverse soorten. Behangen is weer helemaal van deze tijd. Behang is in vele bijzondere dessins te verkrijgen. U kunt een ruimte net dat stukje extra geven waardoor men zich er behaaglijk voelt, of waardoor de ruimte juist bijzonder wordt door bijvoorbeeld met een thema te werken. Met behang kunt u elk gewenst effect bereiken.
Glasvezelvlies is een uiterst decoratieve wandafwerking met een grote diversiteit aan weefpatronen.
Het is zeer slijtvast en kan in elke gewenst kleur afgewerkt worden. Een investering voor jaren.

Beglazingswerk in alle soorten en maten. Wij leveren en plaatsen alle soorten isolatieglas, floatglas en gelaagd (veiligheids)glas. Ook is er een ruime keuze in figuurglas.
Wij hebben ruime ervaring in het aanpassen van kozijnen van oudere woningen waarbij het enkelglas vervangen wordt door isolerende beglazing. Hierbij moeten vaak de gehele kozijnen worden aangepast. Indien nodig werken wij hierbij samen met een daartoe volledig ingerichte aannemer.

Restauratiewerk is tevens een hobby van eigenaar Ties de Vries. Hij heeft diverse opleidingen op dit gebied gevolgd en is gespecialiseerd in het maken van hout- en marmerimitaties.
Uiteraard kunnen wij u ook alles vertellen over authentieke kleuren en daardoor uw pand weer de uitstraling geven die het verdient.

Kleuradvies is voor ons net zo belangrijk als het schilderen zelf. Uw pand is uw visitekaartje, de eerste aanblik. Uiteraard wilt u zich onderscheiden van uw buren.
Wij kijken samen met u naar uw wensen en stellen aan de hand daarvan een kleuradvies op. Desgewenst digitaal zodat u kunt kiezen uit meerdere opties om alvast een indruk te krijgen hoe uw pand er uit komt te zien.

Digitaal kleuradvies

Voor een digitaal kleuradvies kunt u bij ons terecht. Een digitaal kleuradvies heeft als voordeel dat u vooraf een duidelijke indruk krijgt hoe uw huis er uit gaat zien na een schildersbeurt.

Bekijk hieronder onze diensten